Cassius Communicatie zkt. creatieve content creator

Cassius groeit. Hard en snel. We hebben enkele nieuwe boeiende uitdagingen op stapel staan. De tijd is rijp om een extra ninja aan boord te halen. Ben jij een vrolijke, taalvaardige en creatieve krijger? Een vroege volger van de nieuwste social trends? Lees dan vooral verder.

23 november 2022

De job

Creators gonna create. In jouw geval worden dat piekfijne social media posts en campagnes, helemaal in lijn met de stijl en de look van onze klanten. Facebook, Instagram, LinkedIn, reels, posts, videos, you name it. Geen nattevingerwerk, maar een slimme, strategische communicatie. Goed gepland en strak vastgehaakt aan een uitgekiende contentkalender. Je krijgt daarin veel vrijheid: brainstormen, foto- en videoshoots fiksen, meetings organiseren, invloed uitoefenen op influencers, projecten opzetten, acties uitrollen. Doe je ding. Work your magic. En doe maar zot.

Jij

’t Leven is te kort voor bittere bullshit. Dus zoeken we in de aller-allereerste plaats een positief ingesteld mens. Je tovert met taal. Foutloos, glashelder en to-the-point. Je past je schrijfstijl vlotjes aan zodat die helemaal in lijn ligt met de tone-of-voice van onze klanten. Gevoel voor humor is een plompvet pluspunt. Grafische skills? Geen must, maar als je wat Adobeiaanse troeven op tafel kan droppen zijn wij he-le-mààl verkocht. Hetzelfde geldt voor foto- en/of videotalenten. Bedoeling is dat je vrij zelfstandig werkt, maar tegelijk kan je op elk moment van de dag terugvallen op je collega's. En wij ook op jou. We zijn een team. En geen normaal team! ;-)

Wij

Cassius is een communicatiebureau gespecialiseerd in social media marketing. Naast heel wat losse opdrachten, verzorgen we de sociale media van bijna 40 ondernemingen. Van kleine en middelgrote plaatselijke bedrijven, tot een paar grote merken à la Aviko, Albert Heijn, CIB Vlaanderen, Gutss Drinks, Delhaize, enz. Ons cliënteel strekt zich uit over Oost- en West-Vlaanderen.

We zijn een klein kantoor en dat heeft flink wat voordelen.

  • Je bent geen anonieme medewerker. We kennen elkaar. We zien je creaties dagelijks passeren. Hier kan je écht doorgroeien.

  • Om creatief te communiceren moet je in de eerste plaats gelukkig zijn. Als werknemer en als mens. Dat willen we echt. Oprecht. Eens samen gaan lunchen, congresdagje, afterworkdrink: moet allemaal kunnen. En dan zijn er ook de vrijdagnamiddagen....

  • Hier leer je bij. Je krijgt alle kansen om je bij te scholen. Tegelijk word je zonder restricties ingeschakeld in onze werkprocessen, waardoor automatisch heel wat kennis en knowhow opdoet. En social media meetings en congressen (België & Nederland) slaan we zelden over.

  • We zijn een team. Dat wil zeggen dat we elkaar helpen. Altijd. Zit je vast? Kom je niet om dat lumineuze idee? Team Cassius to the rescue!

Waar je op mag rekenen…

Een zalige fulltime job en een goed loon. Heel correct. Voorts ook nog vrijheid, blijheid en flexibiliteit. Het kantoor is geen duivenkot. Maar eigenlijk kan je de grote lijnen van je werkrooster zelf bepalen. Voor de rest: geen weekendwerk, geen overuren, geen avondwerk en elke feestdag vrij. Tel daarbij nog een leuke kantoorvibe. Samen zweten en zwoegen, maar ook: samen lachen en grappen.

En nu?

Klink dat allemaal als Billie Eilish in je spitse oortjes? Mooi zo. Stuur dan vandaag nog je cv motivatiebrief naar fre@cassius-communicatie.be.

Koffietje?

Contacteer Fre vandaag nog, via mail (fre@cassius-communicatie.be) of op gsm 0475 50 37 30 (een beller is sneller!).

Cassius Communicatie zkt. creatieve content creator
Cassius Communicatie zkt. creatieve content creator