SOCIAL MEDIA MARKETING

Maak kennis met het Cassius-effect.

Tegen een vaste, maandelijkse som nemen we graag het stuur over van jouw social media platformen. Facebook, Instagram, LinkedIn: you name it. We brengen een interessante mix van kwalitatieve posts: van content marketing tot storytelling, employer branding en als het even past ook af en toe een vleugje vrolijkheid. This is how we roll.

Het resultaat? Je social media ondergaat het Cassius-effect. Je community dikt maand op maand aan. Je genereert meer en meer betrokkenheid. En dat leidt uiteindelijk tot leads. Want wie kwaliteit biedt, wordt altijd beloond. Vroeg of laat.

Hier verneem je meer over het Cassius-effect.

Naast het beheer van je social media, zijn we ook heel sterk in social media advertising. We brengen jouw boodschap op het juiste moment bij de juiste mensen. En onze resultaten zijn meetbaar. Geen fugazi-fugazi ten huize Cassius!

Social Media Opleidingen

Elk jaar richten we op verschillende locaties in West- en Oost-Vlaanderen opleidingen in. Op één dag tijd geven we jou een stoomcursus. We ballen de hots & de nots, de do's & de dont's lekker strak samen in een vijftal intense uren (onderbroken door koffiepauzes en lunch natuurlijk). Tegelijk geven we jou een inkijk in het blauwe brein. Want om de kunst der sociale media volledig te kunnen beheersen, moet je echt wel weten wat het algoritme is en hoe het precies in elkaar zit.

Nieuw in 2021: het inspiratiebad

Na een noodgedwongen "coronastop" in 2020 doen we weer de gemeentehuizen en parochiezalen der Vlaenders aan met een "Social Media Inspiratiebad". Wanneer? Zodra het weer kan en mag. We overspoelen je met een zee aan slimme en originele ideeën waarmee je je community kan vergroten en tegelijk ook de band met je volgers kan versterken.

Deze inspiratiesessies worden doorgaans georganiseerd door ondernemersverenigingen en lokale besturen, meestal in samenwerking met het Vlaams Agentschap Innoveren en Ondernemen (VLAIO). Wij droppen data en locaties op onze website zodra ze bevestigd zijn. Momenteel wachten we nog af tot het licht op groen springt en er weer fysiek vergaderd mag en kan worden.