Cassius Café: kom afterworken in onze feeststeeg!

Jullie vraag was groot, zo ook onze honger. En dus geven we er nog eens een flinke lap op. Je bent van harte welkom op de tweede editie van Cassius Café: een sfeervolle afterworkparty in het kleinste straatje van Veurne. Blokkeer het meteen in de gemeenschappelijke biervrienden-agenda: vrijdag 7 juni 2024 van 17 uur tot 22 uur.

07 mei 2024

Open office, beats & drinks

Tijdens Cassius Café gooien we ons kantoor open. Iedereen is welkom om binnen en buiten het glas te heffen en plezier te maken. Deejays Tarmac en Pfeffer droppen de vettigste beats. Drankjes (bier, frisdranken en rosé) zijn verkrijgbaar tegen de normale, gangbare tarieven.

Place to be...

Opgelet: Cassius huist niet meer in de Ooststraat. We zijn verkast naar bigger & better. Je vindt ons in het kortste straatje van Veurne. Namelijk in het steegje dat de Houtmarkt met de Ooststraat (thv huisnr. 27) verbindt. Hier, dus.

Inkom gratis, iedereen welkom.

Throwback

Hier enkele fijne sfeerbeelden van vorige editie. Deze afterwork greep plaats op ons oud adres in de Ooststraat en liep in samenwerking met Studio Pickle Pickle van Pieter Clement.

Koffietje?

Contacteer Fre vandaag nog, via mail (fre@cassius-communicatie.be) of op gsm 0475 50 37 30 (een beller is sneller!).

Cassius Café: kom afterworken in onze feeststeeg!
Cassius Café: kom afterworken in onze feeststeeg!