Van a tot... Zoetwaterlande!

Supertrots dat wij dit boeiende project mochten begeleiden! Woonwijk Zoetwaterlande is een fonkelnieuwe wijk die weldra verrijst in De Panne - Adinkerke (41 BEN-woningen). Wij mochten instaan voor naaminspiratie, logo/huisstijl, copywriting, signing, drukwerk en sociale media. Van a tot z, quoi.

Woonwijk Zoetwaterlande maakt kwalitatief én betaalbaar wonen mogelijk in onze regio. De 41 BEN-woningen worden opgetrokken tegen een scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien komen de huizen in fase 1 in aanmerking voor een verlaagd btw-tarief van 6% (ipv 21%). Dat scheelt een flinke slok op de borrel.

Naast de naaminspiratie tekende Cassius Communicatie voor logo en huisstijl, copywriting (zie o.a. website www.zoetwaterlande.be), en ook de signing op de site zelf (reuzeborden op 2 opeengestapelde containers + 1 grote totem). Voorts beheren we ook de socials, met name Instagram en Facebook.

Voor meer info over dit schitterende project, surf naar www.zoetwaterlande.be.

Voor bijkomende inlichtingen, neem contact op met Immo Albatros (www.immoalbatros.be of mail naar verkoop@immoalbatros.be).